Categories
Uncategorized

Mummon Mökki Pelkosenniemi, Lappi

Mummon Mökki on Pelkosenniemen kirkonkylässä sijaitseva puutalo pihapiireineen.

Lomakohteen tiedot

2-kerroksisessa talossa on 3 makuuhuonetta yläkerrassa. Yläkerrassa on myös tilava keittiö ja WC.
Alakerrassa kodinhoitohuone, pesuhuone ja puulämmitteinen sauna.  Kaikissa tiloissa huoleton vesikiertoinen patterilämmitys. Lisäksi kahdessa makuuhuonessa on pöntööuuni.
Vuodepaikat löytyy 9 hengelle.


Pihalla on grillikatos. Taivaan ollessa kirkas sinulla on hyvät mahdollisuudet nähdä revontulia.

Tontti on Kemijoen rannalla. Naapuritontissa on yleinen uimaranta. Kemijoella on hyvä kalastusmahdollisuudet. Kesäisin vesistöön on istutettu kirjolohen taimia.
Lemmikit sallittu veloituksetta.

Pelkosenniemi


Ripauksen kohde maaseudun rauhassa noin 1.5 t ajomatkan päässä Rovaniemeltä. Vain 25 km matka Pyhä-Luoston kansallispuistoon (Pyhätunturi näkyy ikkunoista talvella). Yhden tunnin ajomatka Suomun hiihtokeskukseen.
Lähialueella muitakin mukavia retkikohteita ja nähtävyyksiä. Pelkosenniemen kuntakeskuksessa on kaikki peruspalvelut kuten kauppa (K-Market) ja huoltosasema (SEO).

 

Hinnat

Hinnat alkaen 80€/yö, riippuen ajakohdasta, henkilömäärästä ja valitsemastasi peruutusehdosta. Viikon varauksiin ja sitä pidempiin tulee automaattisesti alennus.

Miltä etätyö Lapista kuulostaa? Kun työt on tehty voit lähteä lenkille tai hiihtämään tunturimaisemiin.

Myös pidemmät varaukset onnistuu, laita yv ja jutellaan lisää. Itselläni mökki on tällä hetkellä vähemmällä käytöllä, joten lyhyemmät ja pidemmät vuokraukset erittäin tervetulleita!

Sähköpostilla (karolwaga@gmail.com) voi ottaa yhteyttä ja sopia vuokrauksesta.

Ota yhteyttä!

 

Leave a Reply